Visszaküldés

Alapvető információk a visszaküldésről

 1. Csomagold be biztonságosan a visszaküldeni kívánt termék(ek)et, rakd be mellé(jük) a dobozba a kitöltött és aláírt visszáru nyomtatványt! Ha nem találod a nyomtatványt, töltsd le innen:

   >>VISSZÁRU FORMANYOMTATVÁNY LETÖLTÉSE << 

 2. Amint központunkba visszaérkezik a csomagod és eredeti, kifogástalan állapotban kerül(nek) vissza hozzánk a termék(ek), a jóváhagyást követően visszafizetjük a vételár(uk)at. A visszáru folyamat előreláthatólag maximum 10-14 napot vesz igénybe.
Fontos tudnivalók

 1. Ha ugyanabban a dobozban küldöd vissza a termék(ek)et, amelyben tőlünk kaptad - távolítsd el a régi címkét a dobozról! A következő címre kérjük megcímezni a visszáru csomagot:
  Dr.Herz Egészségbolt 7621 Pécs, Irgalmasok u. 14.


 2. Ne felejtsd el, hogy utánvétes csomagot nem tudunk átvenni tőled, ezért arra kérünk, hogy beszedendő összeget semiképpen se írj rá a csomagra!
  A vételár visszafizetése a visszaküldött termék ellenőrzése után történik meg.

 3. A termék(ek)ért, a vételárat a visszáru nyomtatványon feltüntetett bankszámlára utaljuk

 4. Hogyan lehet csomagot visszaküldeni?

  Csomagodat bármilyen futárszolgálattal vagy postai úton is visszaküldheted üzletünk címére: Dr.Herz Egészségbolt 7621 Pécs, Irgalmasok u. 14. A termékvisszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terheli.

   Cserére van lehetőség?

  Természetesen vásárlóink számár biztosítjuk a csere lehetőségét is. Ebben az esetben a visszaküldött termék beérkezését követően adjuk fel a csere terméket. Általában ez beérkezéstől számított 1-2 napon belül megtörténik, amennyiben a termék rendelkezésre áll.

 5. Mikor és milyen módon kerül sor a visszautalásra?

  Amint Központunkba visszaérkezik a csomagod és egyúttal feldolgozták kérelmedet, automatikus e-mailben értesítünk. Amennyiben eredeti, kifogástalan állapotban kerül(nek) vissza hozzánk a termék(ek), a jóváhagyást követően visszafizetjük a vételár(uk)at. A vételárat a visszáru nyomtatványon feltüntetett bankszámlára utaljuk vissza.

 6. Milyen eset(ek)ben utasítható el a visszáru kérelem?

  Visszárudat abban az esetben utasítjuk el, ha:
  - a vásárló az elállási szándékot vaqy a visszaküldési igényt jelzett időpontól számított 14. napon túl küldi vissza a terméket.

  - ha nem kifogástalan (hordástól mentes/eladható) állapotban kerül(nek) vissza hozzánk a termék(ek)

Webáruház készítés
argep.hu simplepay_hu_v2